Prevoz sanitetom – Usluge

Prevoz sanitetom predstavlja našu prvu i osnovnu uslugu. Za tu vrstu usluge opremljeni smo u potpunosti u skladu sa svim zakonskim uslovima i propisima koji važe na teritoriji Republike Srbije ali i Evropske Unije i ostalih zemalja Evrope.

Nudimo prevoz sanitetom nepokretnim i teško pokretnim osobama od njihovog prebivališta do željenog odredišta. Prevoz mozemo da obavimo u bilo koje vreme u toku dana, i bilo kog dana u nedelji, u toku cele godine. Prevozimo nepokretne i teško pokretne osobe do zdravstvenih ustanova, banjskih lečilista, domova za stare, kako u Srbiji, tako i zemljama Evropske unije i ostalim evropskim zemljama.

Pružamo uslugu povezivanja transporta nepokretnih i teško pokretnih osoba sa medicinskim i drugim ustanovama koje su angažovane na prevozu bolesnika i nepokretnih osoba drugim sredstvima transporta (avioni, vozovi, autobusi i sl.). Prevozimo nepokretne i teško pokretne osobe do aerodroma, željezničkih stanica i transportnih čvorišta i nazad, na teritoriji Republike Srbije kao i u zemljama Evropske unije i ostalim evropskim zemljama.

Organizujemo takođe prevoz nepokretnih i teško pokretnih osoba do željenog izletišta, posetu prijateljima ili na različita veselja (slave, venčanja i dr..).

Po potrebi, čekamo naše korisnike dok su na pregledu, terapiji, u poseti ili na izletu.

Uvek smo na usluzi našim klijentima. Spremni smo da saslušamo sve vaše predloge i zahteve za posebnim i nespecifičnim uslugama. Ukoliko uslovi i propisi dozvoljavaju zahtevanu uslugu izaći ćemo u susret vašim zahtevima uz prethodni dogovor oko finansijskih uslova.

PREVOZ SANITETOM VISOKOG KVALITETA

Prevoz sanitetom vrhunskog kvaliteta je ono čemu stremimo od našeg osnivanja. Ukoliko u porodici imate nepokretnu i teško pokretnu osobu sigurno ste se u praksi suočavali sa nerauzmevanjem, predrasudama i drugim neprijatnostima prema vašim bližnim. Mi u SANITAKSU želimo da vama i vašim voljenim osobama pružimo uslugu prevoza sa profesionalizmom, uvažavanjem, poštovanjem i humanim odnosom. Prevoz sanitetom možete rezervisati putem upitnika na početnoj stranici kao i na telefon 065 3777-765.